Katalizátor tisztítás

Katalizátor tisztítás

Az autónk szervizeltetése során sok alkatrészt kicseréltetünk, sok pénzt és energiát fordítunk autónk karbantartására, azonban a katalizátorra kevés figyelmet fordítunk, pedig egy nagyon drága alkatrészről van szó!

A katalizátor élettartama meghosszabbítható, ha időnként kitisztíttajuk. A tisztítás ára apró töredéke egy katalizátor cseréjének, tehát mindenképpen érdemes foglalkoznunk vele!

Ha a katalizátor meghibásodott, a tisztítás már nem fog 100%-os megoldást nyújtani, éppen ezért inkább a hiba megelőzésére javasoljuk. Azért ne essen kétségbe, a hibás katalizátor javítására is tudunk egy 100%-os megoldást, melyről bővebben itt olvashat: KATALIZÁTOR JAVÍTÁS 

A katalizátor tisztítását mindenképpen javasoljuk azon Ügyfeleink számára, akik részecskeszűrő problémával érkeznek hozzánk. Persze ez nem kötelező, opcionálisan választható szolgáltatás, azonban DPF szűrős Ügyfeleink számára olyan kedvezményes áron tisztítjuk a katalizátort, amit igazán butaság lenne kihagyni: 5000 Ft!!! (csak katalizátor tisztítás 15.000 Ft)

Ennyi pénzért akár évekkel meghosszabbíthatja a katalizátor élettartamát!

katalizátor tisztítás
Katalizátor tisztítás – az okos döntés!

Keressen minket bizalommal! KAPCSOLAT