Profi Autószerviz

Szervizünk márkafüggetlen autószerviz!

Profi szakemberekkel, korrekt árakon várjuk kedves Ügyfeleinket! 

Nem tartozunk a lehúzós autószervizek közé, bízza ránk autójának javítását! 

 

Ne gondolja, hogy a márkaszervizekben jobb szakemberek vannak, mint nálunk! Szerelőink magasan kvalifikáltak, nem rettennek meg a „3 szervizben sem tudták megmondani, mi baja az autómnak” bevezetőtől. Szeretik a kihívásokat, az autójavítás nem csak a munkájuk, hanem a hobbijuk is! Kiemelkedően elhivatottak és alázatosak a szakmájuk iránt! Bízzon bennük, lelkiismeretes munkát fognak végezni!

 

Computeres diagnosztika, hibafeltárás

autószerelő

Szeretne teljes képet kapni autójának állapotáról? A diagnosztikai lapot kinyomtatjuk és kérésére árajánlatot készítünk a hibák javítására. Tanácsot adunk autójának rendszeres karbantartásával kapcsolatban.

Diagnosztika ára: 8000 Ft+ áfa (Bejelentkezés nem szükséges, nyitva tartási időben bármikor várjuk!)

Fékrendszer javítás és karbantartás

autószerviz

Biztonságunk érdekében a legfontosabb, az autónk fékrendszerének rendszeres ellenőriztetése és karbantartatása. Szervizünk felelősségteljesen végzi el a fékcső – és fékolaj cserét, a fékbetét -és fékpofa cseréjét, a féktárcsa -és fékdob cserét, a fékmunkahenger – és főfék cseréjét, és a fékvisszajelző cserét.

Kuplung javítás

autószerelő

A kuplung meghibásodásában és kopásában nagy szerepet játszik a vezetési stílusunk. Vannak, akiknek évente kell felújítani a kuplung szerkezetet és vannak, akinek sok ezer levezetett kilométer után. Ha sok évig ragaszkodunk az autónkhoz, előbb vagy utóbb szükség lesz rá. Szervizünk szolgáltatásai közé tartozik a kettőstömegű lendkerék csere, kuplung szerkezet cseréje, kuplung tárcsa csere, és a hidraulikus kinyomócsapágy csere.

Időszakos szerviz

autószerviz

Normál esetben 15.000 kilóméterenként ajánlott egy általános szervizt csináltatni az autón. Aki szeretné magát megkímélni az idő előtti alkatrész-meghibásodásoktól, annak a 10.000 kilométerenkénti szervizt javasoljuk. Az időszakos szervizek során ajánlatos a motorolajat lecserélni, a fékolajat cserélni (2 évente kell), a szűrőket (üzemanyagszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő, olajszűrő) cserélni, gyertyákat cserélni és egy teljeskörű állapotfelmérést végeztetni.

Futómű javítás és felújítás

autószerviz

Magyarországon az autóutak nem éppen autóbarátok, ezért többször is szükségünk van a futómű felújítására, mint ahogy normál esetben indokolt lenne. A futómű hibája miatt a műszaki vizsgán is könnyedén elbukhat szeretett autónk. Gömbcsukló-gömbfej csere, lengőkar csere, gumi szilentek cseréje, stabilizátor felfüggesztés cseréi, kerékcsapágy csere, féltengely porvédők cseréje, ha a kanyarban kopog, akkor a féltengely csukló cseréje is szükségessé válhat.

Hűtőrendszer, termosztát csere

autószerviz

Ha a gépjárművünk motorja nehezen melegszik be, akkor elsősorban a termosztát meghibásodására (elöregedésére) kell gondolnunk. A termosztát cseréjével sok olyan kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, amely másodlagos hibaként merülne fel (pl. a részecskeszűrő eltömődése). Hűtőközeg szivárgása esetén azonnali hibafeltárás és javítás javasolt, különben a motor károsodhat.

Vezérlés csere

autószerviz

A vezérműszíj cseréjének aktualitását a gyártók által előírt futásteljesítmény és eltelt idő határozza meg. Ez lehet 5 év és 120.000km, illetve 10 év és 240.000km, motortípustól függően. A vezérműlánc cseréje nem kötődik futásteljesítményhez, a gyártó feltételezi a megfelelő karbantartást és a rendeltetésszerű felhasználást, ezáltal az autó életében normál esetben nem kell vezérműláncot cserélni. Kivételt képez a nem megfelelő használat, a motorteljesítmény kíméletlen kihasználása és igénybevétele.

Kipufogó dobok és komplett rendszerek cseréje

autószerviz

Készséggel állunk rendelkezésére, ha az autójának kipufogórendszere hibásodott meg. Kipufogó leömlő rendszer javítás, középdob -és hátsódob csere, csatlakozások és tömítések cseréje.

Generátor, önindító felújítás

autószerviz

A generátor kopóalkatrészeit időnként cserélni kell. A hiba általában úgy jelentkezik, hogy világít a töltés-visszajelző lámpa. Szervizünkben szakszerűen el tudjuk végezni a generátor felújítását is. Az önindító hibája viszonylag sűrűbb probléma, mint a generátor meghibásodása. Amennyiben a slusszkulcs elfordításánál furcsa hangot hall, az az önindító hibájára utal. Jó esetben az autó még beindul, rosszabb esetben már nem.

Műszaki vizsgára való felkészítés és vizsgáztatás

autószerelő

Műszaki vizsga előtt a gépjármű átvizsgálása szükséges. Alapvető elvárás a fékrendszer és a futómű kifogástalan működése, a karosszéria elemeinek megfelelő állapota. Bízza ránk gépjárművének vizsgára való felkészítését és vizsgáztatását!

 

Érdeklődni és bejelentkezni a 06303537691-es számon lehet, illetve a dpfszerviz@gmail.com e-mail címen is kérhet árajánlatot.

A diagnosztikára bejelentkezés nem szükséges, nyitva tartási időben várjuk szeretettel! 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Upload