Részecskeszűrő csere

Részecskeszűrő csere

Előfordul, hogy a részecskeszűrő fizikailag megsérült, ezért a tisztítást nem lehet hatékonyan elvégezni. Ez 100 autóból pusztán kb. egy autónál fordul elő.

Amikor közli a rossz hírt a szerelő, bizony minden okunk megvan arra, hogy aggódni kezdjünk a komolyabb költségek miatt.

részecskeszűrő csere

 

Elkezdünk kutatni az interneten és az aggodalmunk mellé a bizonytalanság is társul, hiszen több féle utángyártott szűrő közül is választhatunk, de arról kevés információt találunk, hogy milyenek a tapasztalatok. Árukat tekintve túl nagy különbség nincs köztük, ezért komoly dillemát okozhat, hogy melyiket vásároljuk meg.

Mielőtt döntést hoznánk, tudni kell, hogy az autónk összértékéből egy elég tetemes összeget a részecskeszűrő kerámiabetéte tesz ki! A kerámiabetét az, ami miatt a gyári szűrők több százezer forintba kerülnek!

Gyári részecskeszűrők

Persze nyilvánvalóan a gyári szűrők a legjobbak, de egy új gyári szűrőt kevesen engedhetnek meg maguknak, hiszen egy középkategóriás autó esetén is több százezer forintos alkatrészről van szó de van olyan, amelyik eléri a milliós nagyságrendet is.

Utángyártott részecskeszűrők

Az utángyártott szűrőkről azt kell tudni, hogy – a gyárival ellentétben- nem kerámia betét van benne, hanem szilikonbetét. Ezt nyilvánvalóan kínában gyártják és valós értékét tekintve nem lehet összehasonlítani a kerámiabetétekkel. Ha az utángyártott szűrő mellett döntünk, ennek mindenképpen legyünk tudatában! A minőségük gyakran silány, a felfüggesztések sem stimmelnek, ezért plusz munkát igényel a felszerelésük.

Legjobb megoldás!!!

Mi a legjobb megoldást kínáljuk Önnek!

GYÁRI, FELÚJÍTOTT RÉSZECSKESZŰRŐ

A gyári felújított részecskeszűrőkről azt kell tudni, hogy gyakorlatilag kap egy vadonatúj szűrőt a gyári listaár töredékéért! Eredeti, gyári kerámiabetét van benne, 100%-osan felújítva! Ennél jobb megoldás nincs!

részecskeszűrő csere

Ezekhez a részecskeszűrőkhöz kizárólag nálunk juthat hozzá! 

Kérjük vegye figyelembe, hogy a készletünk szinte óránként változik, a gyári, felújított szűrőkre gyorsan lecsapnak és nem tudjuk olyan gyorsan pótolni, mint amennyire kelendő. Ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy amennyiben talál a webáruházunkba az Ön autójába való gyári, felújított részecskeszszűrőt, azonnal csapjon le rá, mert lehet, hogy pár perc múlva már nem lesz meg!

RÉSZECSKESZŰRŐ CSERE

Részecskeszűrő csere árak

Bármelyik megoldást is választja, a le -és felszerelésnek nyilvánvalóan ára van. Nálunk ez így alakul:

[table id=3 /]

Ha nem találja az autóját a felsoroltak köztt, érdeklődjön a 0630/3537691-es telefonszámon vagy a szuroreszecske@gmail.com e-mail címen!